top of page

Parkeringssituationen

Tyvärr har vi inte än fått något förslag till parkeringslösning för grusparkeringen vid Mon. Avsaknaden av nya p-tillstånd har gjort att många av oss parkerat utmed Brudaremossen, vägen utanför kolonin. Under tisdagen sattes det upp en förbudsskylt som omöjliggör parkering här. Naturligtvis har det inte varit en trafiksäker parkering på denna trafikerade väg. Men det är ju stadsmiljöförvaltningen som tvingat oss till denna lösning.


Enligt stadsmiljöförvaltningen har de regelverk att följa och är så rädda för att subventionera oss i förhållande till andra ”göteborgare”. Vi tycker att detta är en mycket märklig ståndpunkt och har efterfrågat det sunda förnuftet.


Utöver alla de kontakter vi haft med flera tjänstepersoner på förvaltningen och nämndledamöter har det skickats in namninsamling med 170 underskrifter till media. Brev har också skickats direkt till nämndordförande Joakim Larsson.


Idag skickade vi en uppmaning till stadsmiljöförvaltningens chef Anders Ramsby att ta bort betalskylten tills dess vi fått en hållbar parkeringslösning på plats.


Vi återkommer så fort vi får veta mer.


Styrelsen

Senaste inlägg

Visa alla

Kommande kurser i kolonin

Det kommer att erbjudas ett fantastiskt utbud av kurser och workshops i kolonin i år. Våra studieombud Johanna och Eva-Marie har planerat in ett brett utbud för olika intressen, och därtill bjuder FGK

Σχόλια


bottom of page