top of page

Festkommittén, midsommar och datum!

Uppdaterat: 19 juni 2023


Festkommittén söker kolonister som vill hjälpa till på Pubkvällar och andra evenemang. Det kan innebära att duka, servera, plocka undan och arbetet gäller som arbetsplikt. Det finns alltid en person som deltar från festkommittén och leder arbetet. Och det är kul! Kontakta Ulf Widlund 072 8888473, widlund.edutainment@gmail.com. Följande datum behöver vi vara flera: 23 juni, 28 juli, 19, 25 aug och 9 september. Vid samtliga tillfällen klockan 19-24.


Och snart är det midsommar med traditionellt firande. Vi startar firandet klockan 13 och som vanligt är det även dans till Vincents på kvällen. Och till dess vill vi att kolonin ska vara extra fin så passa på att rensa gångar med mera. Den 27 juni är det kolonisyn.


På onsdagar klockan 18:30 - 19:00 sitter en person från styrelsen i expeditionen/puben. Vi säljer nycklar och har tryckt upp två husritningar från originalritningar som vi säljer. Och så tar vi förstås emot frågor och förslag.


Vi förbrukar väldigt mycket vatten. Undvik vattenspridare och vattna inte gräsmattorna!!!!
Senaste inlägg

Visa alla

Dags att börja betala medlemsavgift

Den 30:e april ska årets medlemsavgifter vara inbetalda på bankgiro 5799-9963. Märk betalningen med ditt stugnummer. Årets medlemsavgift är på 16 500 kr, vilket inkluderar föreningsavgift och arrende.

Comments


bottom of page